Site Overlay

Hoe het allemaal begon…

Ik ben begonnen met fotograferen toen ik 15 jaar oud was. Op zolder een donkere kamer en vaak bezig met het ontwikkelen van zwart/wit foto’s. Nu al vele jaren digitale fotografie de markt heeft veroverd is er meer en meer mogelijk met fotografie. Zelf doe ik weinig aan fotobewerking, want mijn slogan is “what you see is what you get” en “less is more” geeft toch vaak de werkelijkheid weer. Zeer storend vind ik foto’s die enorm bewerkt zijn.

De redactie van Zoom.nl heeft een foto van mij geplaatst in hun fotoblad (uitgave 8-2013) over het beste standpunt. De foto is ‘een slak van onder gefotografeerd’. Ook is deze foto nog eens geplaatst in de extra Winteruitgave 2013. Verder zijn enkele natuurfoto’s (beverratten) van mij gebruikt voor verslagen van studenten van de Vrije Universiteit van Brussel.

Wat vind ik van fotograferen? Het is altijd weer een stukje ontspanning als je bezig bent met fotograferen. De rust, de ruimte, soms de drukte maar vooral het moment. Ik fotografeer alle categorie├źn maar natuur- en straatfotografie hebben wel mijn voorkeur. Niet alle foto’s die ik maak plaatst ik bij Zoom.nl of op mijn eigen site johandekens.nl. Na zo’n 50 jaar fotograferen is de lol en uitdaging nog steeds niet verdwenen. Dagelijks maak ik nog vele foto’s en overal waar ik ben is ook mijn fototoestel.

KIJK OOK EENS OP: johandekens.zoom.nl voor nog meer leuke foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *